Inbound marketing med HubSpot, PR og kommunikasjon
NardHero.png


Et inbound
marketing- og
PR-byrå som
hjelper deg å vokse

 

Våre tjenester

Radgivning@2x.png

Rådgivning

De ansatte i NARD har erfaring fra lederstillinger i noen av Norges største B2B-virksomheter. Vi kan hjelpe deg både med strategisk rådgivning eller bistand innen prosjektledelse.

Inbound@2x.png

Inbound Marketing

Bedrifter trenger Inbound Marketing fordi kundereisen har endret seg. I dag starter også B2B-kjøpene med et Google-søk. Inbound handler om å gjøre endringer innen markedsføring, salg og kundeservice som gjør at kundene finner deg, ikke motsatt.

KommunikasjonPR@2x.png

PR & Kommunikasjon

Oppslag i mediene er et sterkt virkemiddel for å øke oppmerksomheten om ditt firma, produkter eller tjenester. Nåløyet er blitt trangere. Vi mener inbound og PR hører naturlig sammen.

 
 
NARD_hubspot_gold.jpg

Sertifisert hubspot-partner

De ansatte i NARD AS er sertifiserte spesialister på Inbound Marketing. Vi har kompetanse på flere marketingplattformer, men er sertifiserte partnere med HubSpot, som leverer verdens ledende marketingplattform. Vi leverer kunnskap, løsninger og innhold for B2B-markedet som skaper økt synlighet i søkemotorene, fortjent oppmerksomhet, leads og salg.

 
nordwood-themes-483520-unsplash.jpg


Det starter
med et Google-søk.

De fleste kjøp – også innen B2B
– starter i dag på Google.

 
boka.png

Slik skaper du gode ideer

Da James W. Young skrev denne korte boken, var det første gang noen systematiserte prosessen som ligger bak gode ideer. Boken har dannet skole for dette siden 1939. Nå har vi oversatt den til norsk, supplert med forklarende kommentarer underveis.