OM OSS

Over 50 års erfaring innen markedsføring og kommunikasjon

I NARD AS er alle ansatte sertifiserte spesialister på Inbound Marketing. Vi har kompetanse på flere marketingplattformer, men er sertifiserte partnere med HubSpot som leverer verdens ledende plattform.

Våre konsulenter har erfaring fra å lede markedsføring og kommunikasjon både internasjonalt og i noen av Norges største B2B-selskaper. Vi har journalist- og redaktørerfaring fra ledende næringslivsaviser, nettsteder og magasiner.

Vi påtar oss mange typer oppdrag, både på strategisk og operativt nivå. Vi kan B2B, men ikke minst kommer vi utenfra og kan bringe inn nye perspektiver.

Ansatte
Bjørn_landscape

Bjørn Unnersaker

Byråsjef

Bjørn fikk sin inbound-åpenbaring da han som markedssjef for Accenture-eide Avanade i 2014 fikk begynne å jobbe internasjonalt med marketing automation-plattformen Marketo. Dette førte til at Bjørn oppdaget HubSpot i 2017, og at Nard ble en av de første norske HubSpot-partnerne.

Bjørn hadde også nordisk ansvar for sosiale medier og PR-ansvar for Norge og Sverige.

Før det var Bjørn i litt over ti år i mediebransjen, blant annet som redaktør for PC World Norge, IT-Bransjen og Macworld. Han har også skrevet for Kapital Data og Finansavisen.

Bjørn brenner for digital markedsføring generelt og inbound spesielt.

I Nard er Bjørn evangelisten, poteten, HubSpot-übergeeken, inbound-strategen, sosiale medier-eksperten og bedriftsbyggeren.

E-post: bjorn@nard.no
Telefon:
906 67 165
LinkedIn


 

Espen_landscape

Espen Kvalheim

Partner, PR- og innholdspekspert

Espen har bakgrunn som kommunikasjonssjef i KPMG. Før det har han blant annet jobbet som journalist i Finansavisen og vært gründer. Han er en kløpper i å skrive og kverne tall. Han kan dessuten programmere godt nok til at vi andre er imponerte.

Espen har også erfaring med prosjektledelse, konseptutvikling og å skape rapporter og undersøkelser som både kan brukes til å sette dagsorden eller konvertere nye leads.

I Nard jobber Espen med markedsanalyse, personas, leadsmagneter som whitepapers og e-bøker, artikler, webinnhold og PR. Han har dessuten redaktøransvaret for magasinet Regnskap og økonomi, som vi produserer for Regnskap Norge.

E-post: espen@nard.no
Telefon:
406 39 781
LinkedIn


 

Jan-Kaare_landscape

Jan-Kaare Moskaug

Salgs- og marketingstrateg

Jan-Kaare har over 20 års erfaring fra salgs- og markedsledelse og kan vise til høy grad av forretningsforståelse og digital kompetanse.

Jan-Kaare har jobbet mange år i Telenor med lederansvar for salgs- og markedsfunksjoner. Etter det gikk han til Microsofts konsulentdivisjon, hvor han både har hatt salgsansvar og engasjementsansvar for noen av Norges største bedrifters digitale transformasjon og endringsreise.

Jan-Kaare har solgt og levert løsninger knyttet til leads management, CRM- og kundeledelse og har erfaring fra prosjekter og leveranser relatert til digitalisering og effektivisering av prosesser for marked, salg og kundeledelse.

Som rådgiver i NARD bidrar Jan-Kaare til at kundene får verdi av sine investeringer i markedsføringen og utnyttelse av sine digitale verktøy.

E-post: jan-kaare@nard.no
Telefon:
901 17 578
LinkedIn


 

Leif_landscape

Leif Håvar Kvande

Senior Inbound-rådgiver

Etter ti år som IT-journalist og redaksjonssjef for Finansavisens suksessfulle IT-seksjon, ble Leif Håvar hentet til IT-konsulentselskapet EG (i dag en del av DXC Technology). Der jobbet han i markeds- og kommunikasjonsavdelingen som kommunikasjonssjef, innholdsprodusent og bloggredaktør. I EG var han med på å bygge opp bransjens mestselgende inbound-univers på tvers av Danmark, Sverige og Norge på marketing automation-plattformen Eloqua, samt Episerver CMS.

I NARD jobber Leif Håvar med å bygge kampanjer med godt og verdifullt innhold som faktisk genererer salg og gir verdi.

Han har også erfaring som journalist, redaktør og kommunikasjonsrådgiver i blant annet OSL/Avinor, Asker og Bærums Budstikke, Fjell og Vidde, Atea, Hovedorganisasjonen Virke og Klatring/Fri Flyt.

E-post: leif@nard.no
Telefon:
452 02 414
LinkedIn


 

jonas_landscape

Jonas Fagerberg

Inbound Marketing Rådgiver og Webmaster

Jonas er tidlig i karrieren sin, men har allerede arbeidet med digital markedsføring, webdesign og som innholdsansvarlig for flere store varemerker, blant annet Universal Music Norway, Volvo Car Norway og SkeidarLiving Group. Han er en allsidig og løsningsorientert markedsfører, med bred kunnskap på til største SoMe annonseplatformene.

Jonas har også erfaring som webredaktør og innholdsansvarlig, spesielt i EPiServer CMS. Han har vært med på å planlegge, implementere og følge opp utviklingen av kundeopplevelsen på nettsteder.

Jonas har en passion for digital kommunikasjon og har funnet utløpet for dette innen digital markedsføring. I Nard arbeider han hovedsakelig med Inbound Marketing i HubSpot, digital annonsering og som webmaster for Nard.no.

E-post: jonas@nard.no
Telefon:
992 69 688
LinkedIn

Vil du vite mer? Ta kontakt!