Er du klar for å møtes?

Besøk oss på Skøyen Atrium eller book et online-møte

skoyen_atrium
Hvorfor

NARD?

 

Vi jobber kun med B2B, og vi kan IT
 

Driver du med ERP, IT-tjenester, skyplattformer, fakturasystemer, IT-sikkerhet eller ulike SaaS-løsninger? Vi kjenner verdiforslagene, markedet og kjøperne

 

Vi startet NARD i 2016 etter å ha erkjent at også komplekse B2B-kjøp var på vei over i en heldigital kundereise, og Norge hengte etter både naboland og USA. Vi så en voldsom økning i behovet for å bygge tillit gjennom godt innhold i digitale kanaler, understøttet av en marketingplattform for å automatisere, måle og generere leads. Vi ble en av de første norske HubSpot-partnerne og en av de første evangelistene for inbound marketing.

I dag har vi knyttet til oss de beste partnerne for å levere bredt og internasjonalt innen B2B-marketing, med hovedfokus på IT-bransjen.

hubspot-computer
Slik er det å 

Jobbe med NARD

Erfaring

Vi har kun seniorrådgivere, og vi sier det vi mener!

Nettverk

Kanskje du trenger hjelp til å få ut en pressesak utenfor Norge, eller tunge integrasjoner og custom-rapportering? Vi har en lang rekke partnere. 

B2B-agile

B2B-selskaper har verken budsjetter eller tid til å jobbe på B2C-vis. Vi jobber smart og får til mye for lite.

Tilgjengelige søndag kveld

Plutselig trenger du tall til ledergruppen eller styret. Vi vet hvordan det er, og er alltid tilgjengelig for våre faste kunder. 

Kreative

Vi hjelper med verdiforslag og graver frem de spennende historiene til blogger, webinarer, Linkedin-poster eller e-bøker 

No bullshit

Vi sier det igjen: Vi kommer ikke til å jatte med deg, men si hva vi tror. Alle har godt av noen som ser dere utenifra.

De 

kundeansvarlige

Bjørn_landscape_500x333

Bjørn Unnersaker

Byråsjef

Bjørn startet NARD i 2016, etter fem år som markeds- og kommunikasjonssjef i Avanade Norway, der han bl.a. jobbet internasjonalt med marketing automation-plattformen Marketo. Dette førte til at Bjørn oppdaget inbound og HubSpot og startet Nard, som et av de første norske HubSpot-byråene. Har tidligere bl.a. jobbet som redaktør for PC World Norge, Macworld og IT-bransjen.

Leif_landscape_500x333

Leif Håvar Kvande

Partner og innholdsleder

Etter ti år som IT-journalist og redaksjonssjef for Finansavisens suksessfulle IT-seksjon, ble Leif Håvar hentet til IT-konsulentselskapet EG (i dag en del av DXC Technology). Der jobbet han i markeds- og kommunikasjonsavdelingen som kommunikasjonssjef, innholdsprodusent og bloggredaktør. I EG var han med på å bygge opp bransjens mestselgende inbound-univers på tvers av Danmark, Sverige og Norge.

Joda

Vi har det også gøy.

 

Book et møte

Lyst til å høre mer? La oss ta et online-møte! 😊 Klikk på knappen under for å finne en tid som passer deg.

Book møte