OM OSS

Over 50 års erfaring innen markedsføring og kommunikasjon

I NARD AS er alle ansatte sertifiserte spesialister på Inbound Marketing. Vi hjelper våre kunder å skape målbare resultater fra sin markedsføring, og er en av Norges eldste partnere av HubSpot, verdens ledende inbound-plattform.

Våre konsulenter har erfaring fra å lede markedsføring og kommunikasjon både internasjonalt og i noen av Norges største B2B-selskaper. Vi har journalist- og redaktørerfaring fra ledende næringslivsaviser, nettsteder og magasiner.

Vi påtar oss mange typer oppdrag, både på strategisk og operativt nivå. Vi kan B2B, men ikke minst kommer vi utenfra og kan bringe inn nye perspektiver.

I tillegg til kontaktpersonene under har vi knyttet til oss et nettverk av partnere, underleverandører og frilansere. Sammen kan vi hjelpe deg med kampanjer i hele Norden, HubSpot-integrasjoner og utviklerressuser.

Kontaktpersoner
Bjørn_landscape

Bjørn Unnersaker

Byråsjef

Bjørn fikk sin inbound-åpenbaring da han som markedssjef for Accenture-eide Avanade i 2014 fikk begynne å jobbe internasjonalt med marketing automation-plattformen Marketo. Dette førte til at Bjørn oppdaget HubSpot i 2017, og at Nard ble en av de første norske HubSpot-partnerne.

Bjørn hadde også nordisk ansvar for sosiale medier og PR-ansvar for Norge og Sverige.

Før det var Bjørn i litt over ti år i mediebransjen, blant annet som redaktør for PC World Norge, IT-Bransjen og Macworld. Han har også skrevet for Kapital Data og Finansavisen.

Bjørn brenner for digital markedsføring generelt og inbound spesielt.

I Nard er Bjørn evangelisten, poteten, HubSpot-übergeeken, inbound-strategen, sosiale medier-eksperten og bedriftsbyggeren.

E-post: bjorn@nard.no
Telefon:
906 67 165
LinkedIn


 

Leif_landscape

Leif Håvar Kvande

Senior Inbound-rådgiver

Etter ti år som IT-journalist og redaksjonssjef for Finansavisens suksessfulle IT-seksjon, ble Leif Håvar hentet til IT-konsulentselskapet EG (i dag en del av DXC Technology). Der jobbet han i markeds- og kommunikasjonsavdelingen som kommunikasjonssjef, innholdsprodusent og bloggredaktør. I EG var han med på å bygge opp bransjens mestselgende inbound-univers på tvers av Danmark, Sverige og Norge på marketing automation-plattformen Eloqua, samt Episerver CMS.

I NARD jobber Leif Håvar med å bygge kampanjer med godt og verdifullt innhold som faktisk genererer salg og gir verdi.

Han har også erfaring som journalist, redaktør og kommunikasjonsrådgiver i blant annet OSL/Avinor, Asker og Bærums Budstikke, Fjell og Vidde, Atea, Hovedorganisasjonen Virke og Klatring/Fri Flyt.

E-post: leif@nard.no
Telefon:
452 02 414
LinkedIn


 

Vil du vite mer? Ta kontakt!