Inbound marketing med HubSpot, PR og kommunikasjon
 

Våre tjenester

I NARD AS er alle ansatte sertifiserte spesialister på Inbound Marketing. Vi har kompetanse på flere marketingplattformer, men er sertifiserte partnere med HubSpot som leverer verdens ledende plattform. Vi leverer innhold, kunnskap og løsninger for både B2B- og B2C-markedet som skaper økt synlighet i søk, fortjent oppmerksomhet, leads og salg.

Ved å bruke de beste og mest integrerte verktøyene kan vi hjelpe deg med å få innsikt i hva som fungerer for at du når dine mål. Vi leverer også strategisk rådgivning innen markedsføring, PR og kommunikasjon.

 
Radgivning@2x.png

Rådgivning

De ansatte i NARD har erfaring fra lederstillinger i noen av Norges største B2B-virksomheter. Vi kan hjelpe deg både med strategiske råd eller å gå inn og ta en prosjektlederrolle eller en annen operativ rolle.

 
Inbound@2x.png

Inbound Marketing

Bedrifter trenger Inbound Marketing fordi kundereisen har endret seg. I dag starter også B2B-kjøpsprosessen med et Google-søk. Inbound handler om å la kundene finne deg, ikke motsatt.

 
KommunikasjonPR@2x.png

PR & Kommunikasjon

Oppslag i mediene er et sterkt virkemiddel for å øke oppmerksomheten om ditt firma, produkter eller tjenester. Nåløyet for å få innpass i mediene er blitt trangere, med stadig flere kommunikasjonsrådgivere.