nard-logo
Meny

Har du leid inn en skribent eller byrå og vært misfornøyd med leveransen? En god brief vil øke sjansene for at du får resultatet du ønsker og behøver!

Les mer

Det er supert å komme i avisen, men du kan gjøre mye mer enn bare å komme på trykk!

Les mer

Idé-tørke er like vanlig som det er farlig for bedriftens blogg. Nøkkelen til en levende blogg er å besvare alle spørsmålene som kunden lurer på når de googler. Vi har laget en liste for å sparke liv i kreativiteten.

Les mer

Account Based Marketing (ABM) fokuserer markedsressurer på utvalgte kunder i et marked, særlig når flere beslutningstagere skal beslutte kjøp av høy verdi.

Les mer

Test din salgsavdeling: Har dere en moderne salgsfunksjon? Det får du svaret på nå. Det hjelper sjelden lite med en moderne markedsavdeling alene.

Les mer

Mange sliter med å få salgs- og markedsavdelingen til å spille på lag. I denne artikkelen ser vi på hvorfor dette er et problem, og hvordan det kan løses.

Les mer

Inbound kundehistorie: Les hvordan Contendo fikk HubSpot til å fungere sammen med SuperOffice og egne leadsverktøy, og fikk kontroll på sin leadshåndtering

Les mer

Inbound-kundecase: ABD Regnskap ville vokse, og fikk med seg NARD på laget. Nå dukker websidene opp i søk, konverterer leads og skaffer salg.

Les mer

Gaselle: Vi dykker i tallene og avslører myter. Oslo har høy andel vekstbedrifter. På ti år har Oslo rykket fra resten av landet i privat sysselsetting.

Les mer

House of Control er en vekst-suksess. Her kan du lese om hvordan markedsføringen støtter salgsapparatet til å prestere enda bedre.

Les mer

Keen på å bli «thought leader» på LinkedIn? Få lykkes med det, men vi har fått fem tips til deg fra Ty Heath, Global Lead for LinkedIns eget B2B Institute.

Les mer

Den ledende plattformen for Inbound Marketing, CRM og salg blir enda bedre. Her er noen av nyhetene: Kraftigere webpubliseringsverktøy. Enklere å lage flotte nyhetsbrev. Nye maler for landingssider (Landing Pages). Tettere kobling mot Facebooks og LinkedIns annonseløsninger. Og mye mer.

Les mer

HubSpots plattform som skaper vekst, vokser selv kraftig. CRM-, Sales-, Service-, og Marketing-løsningene får flere og bedre funksjoner. Det gir mer effektiv Inbound og Content Marketing. Les om nyhetene som kommer i HubSpot her.

Les mer

Brand Journalism og Brand Publishing på norsk. Her er det som kreves for å nå de ulike nivåene av modenhet. Hva er gode norske eksempler. Last ned vår presentasjon!

Les mer

I sju år har Booking.com pepret meg med «hemmelige rabatter», «siste-liten-tilbud» og ulike spesialprisavslag til Säffle. Men jeg vil ikke til Säffle! Her er mine tips til å gi Booking.com (og andre) litt mer intelligent markedsføring!

Les mer

Det viktigste kravet til ethvert godt firmanavn i dag er at domenenavnet er tilgjengelig. Hva er verdien på og formelen bak et godt domenenavn?

Les mer

Du vil ikke tro hvor lik agendaen til B2B-markedsførerne er. Her er et skråblikk på marketingplanen til et typisk norsk B2B-selskap med 30 til 800 ansatte…

Les mer

Slik lager du bedre budskap til presentasjoner og taler. Alle som holder presentasjoner kan ha noe å lære av tipsene Barack Obama bruker for å overbevise publikum. I en fersk og ukjent podcast delte presidenten sju triks.

Les mer

Det er enklere enn de fleste tror å støtte argumenter med fakta. Norge renner over av åpne tallkilder. Disse bør flere bruke, ikke minst fordi det er enkelt.

Les mer

Det lokale menighetsbladet leser jeg alltid – det er et framifrå eksempel på god content marketing. Jeg har bodd på Grefsen i over 18 år, men har aldri deltatt på en eneste gudstjeneste. Likevel lar jeg meg oppdatere på hva som skjer i menigheten – og nærmiljøet.

Les mer

Hvordan få flere medieoppslag? På årets siste treff for Hubspot User Group i Norge, holdt to av våre rådgivere en presentasjon om PR og Inbound Marketing. Det finnes færre journalister, og samtidig er det er blitt (mange) flere kommunikasjonsfolk. Konkurransen er følgelig mye hardere.

Les mer

SEO handler om synlighet i Google og brukes for å få en best mulig plassering så langt frem og høyt opp som mulig i søkemotoren. Nå er Google blitt så avansert at søkemotoren forstår hva du leter etter, og det gjør at du vil få et forslag som er mer riktig i forhold til hva du er ute etter.

Les mer

Med noen enkle grep kan du utvide nytten av et godt presseoppslag ved å «hekte på» enda flere budskap.

Les mer

Det skal mye til før én ny historie snur opp-ned på et innarbeidet kundeforhold – vi tåler mer rot fra favorittselskapene våre enn mange tror.

Les mer

En god nyhet til deg som foreløpig ikke har nådd opp til Googles første søkeside: Dette er en knipe du kan skrive deg ut av!

Les mer

Du må produsere over hundrede blogginnlegg på ett år for å komme på Googles første søkeside. Her er en metode som hjelper deg å finne de nødvendige ideene.

Les mer